Melanomforeningen avlyser fysisk Landsmøte på Lillestrøm 17-18. oktober 2020

Med bakgrunn i smitteoppblomstringen og innskjerpede smitteverntiltak den siste tiden, ser styret seg dessverre nødt til å utsette høstens fysiske Landsmøte som skulle vært 17.-18. oktober på Thon Hotel Arena på Lillestrøm.

Mange av foreningens medlemmer er i risikogruppen, og det vil derfor være uansvarlig av styret å gjennomføre en fysisk samling slik situasjonen er nå. Styret har tatt denne beslutningen i samråd med våre medisinske eksperter.

Vi håper selvsagt at det våren 2021 igjen vil være trygt å kunne arrangere store fysiske samlinger.

Styret arbeider med løsninger for gjennomføring av landsmøtet, slik at vi er innenfor foreningens vedtekter. Vi kommer tilbake til dette.

Hvis det fremdeles er noen som ikke har fått refundert egenandelen, bes du ta kontakt med sekretariatet. Hvis du har hatt utlegg til reise til landsmøtet og fått avslag om refusjon fra forsikringsselskapet, og ennå ikke søkt foreningen om refusjon, må du sende inn refusjonsskjema sammen med reisekvitteringer og dokumentasjon på avslag fra
forsikringsselskap o.l. til post@melanom.no, eller per brev til Melanomforeningen, c/o Sandberg Regnskap AS, Postboks 64, 1483 Hagan.

Vi håper på forståelse for beslutningen.

Hvis det er spørsmål, ta kontakt med sekretariatsleder Mari Sandvold på tlf. 977 35 355

Med vennlig hilsen
Styret i Melanomforeningen

Hva skjer?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.