Fredagskafé for deg som er berørt av kreft (Ålesund)

12.00-14.00 2. november 2018

Sted: Ålesund

På kafeene er det ett faglig tema, før vi går over på en sosial bit. Dette er samme typ cafe som Kreftforeningen kalt tema cafe.Under kafeen kommer mann tett innpå pasienter og pårørende og det pågår mye likepersonsarbeid. 

Vi opplever at det etterspørsel etter pasientforeningen som ikke til vanlig har sitt daglige virke i Ålesundsområdet og som ikke deltar under kafeene. I november 2018 ønsker vi derfor å sette større fokus på pasientforeningene som har regionale funksjoner, og som i sin normale drift ikke er tilstede i Ålesund under kafeene.

Har dere lyst å ta turen til Ålesund fredag 2. november kl 12:00 -14:00? Under kafeen vil dere få ta en kort presentasjon i plenum og ha en stand hvor de enkelte deltakerne kan ta kontakt med dere og få informasjon. I invitasjonen til kaféen på kommunale nettsider og facebookgrupper vil det stå at dere deltar om dere kommer.

 

Ålesund er unikt for oss som er aktive i kreftmiljøet. Sykehuset og helsetjenestene i kommunene er ambassadører av ordet JA. Vi er utrolig nær fagmiljøene og det er aldri vanskelig å få til gode dialoger med våre ideer.

Kom å bli med å opplev verdens beste kreftby!

Hva skjer?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.