Livslyst- når det røyner på!

16.30-19.30 2. oktober 2017

Sted: Frisklivssentralen Strandgt. 7. Bergen

Mestringskurs for deg som har eller har hatt kreft, eller for deg som er pårørende!

Hvem er kurset for?

Kurset et mestringskurs for deg som er bosatt i Bergen kommune, som har fått kreftdiagnose og som har levd en stund med sykdommen. Tilbudet er også til deg som er pårørende, eller en nær person til en som lever med sykdommen.

Hva kan vi lære kurset?

Gjennom kurset får deltakere kunnskap, verktøy og metoder som kan brukes for hjelp til å håndtere hverdagen knyttet til kreftsykdom. Deltakerne får mulighet til å dele erfaringer med andre som kan være i en lignende situasjon i livet.

Hvordan er kurset lagt opp?

Kurset bygger på kognitiv teori og vektlegger og gir verktøy til hvordan tanker og følelser henger sammen. Vi har ellers ulike øvelser, hvor vi ønsker å styrke vår evne til tilstedeværelse i nuet. Kanskje dette er noe for deg?

Hvem står bak?

Kurset er utarbeidet av Kreftforeningen og er gratis for deltakerene. Det arrangeres i samarbeid med Frisklivsentral, Kreftforeningen og kreftkoordinatorer i Bergen.

Når og hvor er kurset?

Kurset går over fire ganger med oppstart mandag den 2.10.,09.10.,16.10.,23.10. d.å. Tid, kl. 16.30 -19.30 Frukt, Kaffe & te står klart fra kl. 16.00 Kurset finner sted i lokalene til Frisklivssentralen Strandgt. 7. Bygget har heis og lett adkomst.

Se invitasjon her: 

Hva skjer?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.