Skattefradrag på gaver til Melanomforeningen

Du som giver kan bruke en gave til å få skattefradrag.

Melanomforeningen  er nå godkjent av Skatteetaten som ideell organisasjon, hvor givere kan få skattefradrag for sine gaver. I inneværende skatteår gjelder dette for beløp fra kr. 500, til maksimalt kr. 40.000. For at Skatteetaten skal kunne oppdatere din selvangivelse med korrekt fradrag, må vi i tillegg til beløp, få tilsendt fødselsnummer, navn og adresse.|

Uten at Melanomforeningen videreformidler disse opplysningene til skattemyndighetene, blir ikke gaven godkjent som fradrag for innføring i din selvangivelse, post 33.7.

Slik gjør du for å få skattefradrag:

  1. Betal inn valgfritt beløp til kontonummer 3208.24.12939
  2. Skriv navn og fødselsnummer (11 siffer) i meldingsfeltet

Det er bare gaver på en riktig utfylt giro til gavekonto som kan kvalifisere for innrapportering til Skatteetaten (samlet beløp må være over 500).

Melanomforeningen følger kravene i personopplysningsloven og General Data Protection Regulation (GDPR) for enkeltpersoners personopplysninger. Melanomforeningen har egne retningslinjer for personvern som er i henhold til bestemmelsene i personopplysningsloven.

Vær oppmerksom på at det finnes et maksimalt fradrag for gaver per år.

Se Skatteetaten for liste over godkjente organisasjoner for gavefradrag, og her vises beløpsgrensene som gjelder for aktuelt år.

Les mer om skattefradrag på Skatteetaten sine nettsider

Hva skjer?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.